Enter your keyword

Ateliere pentru adulti

Adulții pot opta, în funcție de obiective, pentru ateliere de discurs și/sau pentru sesiuni particulare.

Atelierele se organizează în module a câte 6 workshopuri săptămânale. Ne propunem să ne descoperim calitățile evidente și să le cultivăm pe cele latente. Defectele și critica nu fac obiectul studiului nostru. Obiectivul principal constă în consolidarea încrederii în sine. Dezvoltăm controlul emoțional, înțelegem relația cu publicul învățând și aplicând tehnici de: respirație, dicție, atitudine, impostație, semantică, nonverbal și paraverbal.

Sesiunile particulare trasează o programă personalizată a studiului respirației, vocii, dicției, semanticii, mesajelor paraverbale și nonverbale și se structurează în module a câte patru sesiuni săptămânale.

Structură și costuri

Modul de 6 ateliere săptămânale, de câte 2 ore; costul modulului – 310 €.

Modulul de 4 sesiuni particulare, de câte o oră și jumătate; costul modulului – 200 €.

La achiziția unui modul de sesiuni particulare și a unui modul de workshopuri se acordă un discount total de 90 €.

Inscriere

Folosind acest formular ești de acord ca acest site să îți păstreze și să folosească datele de contact pentru a te informa în legătură cu activitățile noastre, în conformitate cu legile în vigoare. By using this form you agree that this site will retain and use your contact information to inform you of our activities, in accordance with applicable laws.