Enter your keyword

Pentru copii cursurile sunt organizate pe categorii de vârstă în module a câte 8 ateliere săptămânale în timpul școlii sau 5 ateliere, de luni până vineri, în vacanță. Fiecare modul se termină cu un ”spectacol” de absolvență cu public.
Pentru copiii care au nevoie de studiu personalizat se pot susține sesiuni particulare pe teme de respirație, voce, dicție, nonverbal și paraverbal.
Obiectivele cursurilor pentru copii: încredere în ei, controlul emoțiilor, eliminarea inhibițiilor în expresie, libertate în comunicare.
Organizăm și grupe de studiu special, formate din  max. 4 copii, cu care vom lucra intensiv timp de 5 zile, pe teme de dicție, respirație, voce, gesturi, atitudine.

Ateliere pe categorii de vârstă

– Cursuri pentru copii (9-14 ani)

8 ateliere săptămânale de câte 2 ore; costul pachetului – 100 €

– Cursuri pentru tineri (15-18 ani)

8 ateliere săptămânale de câte 2 ore; costul pachetului – 110 €

Inscriere

Folosind acest formular ești de acord ca acest site să îți păstreze și să folosească datele de contact pentru a te informa în legătură cu activitățile noastre, în conformitate cu legile în vigoare. By using this form you agree that this site will retain and use your contact information to inform you of our activities, in accordance with applicable laws.

NEWSLETTER SIGN-UP

Ca să fii sigur că nu vei pierde nimic din ceea ce plănuim
[mc4wp_form]