Silvia Sdrăilă

 

Silvia Sdrăilă este un om ce își caută și își valorifică resursele interioare cu o forță și un entuziasm pe care rareori l-am mai văzut. Am avut ocazia să lucrăm în sesiuni individuale de public speaking iar la final a avut amabilitatea de a-mi da un testimonial.

Lucrul cu Alexandru – fie on-line, fie pe scena, fie in minunatele lui tabere cu copii – este mereu o reala placere si oportunitate pentru dezvoltarea abilitatilor si formare continua.
In calitate de mamica de copii care se delecteaza anual in taberele de teatru si echitatie cu Alexandru, confirm timp de calitate, proces de educatie si dezvoltare a modului de exprimare la copii.
In calitate de student la cursuri de dictie cu Alexandru – confirm tehnici functionale, iar talentul si devotiunea cu care organizeaza colaborarea, garanteaza rezultate rapide si eficiente.
Il recomand pe Alexandru ca fiind tipul de organizator/ indrumator/ trainer potrivit tuturor categoriilor de asteptari si pretentii!Silvia Sdraila testimonial

Ana Lupu

Ana Lupu, antreprenor din Sibiu, a avut amabilitatea de a ne de un testimonial după workshop-ul de public speaking.

Gabriel Ivan

Gabriel Ivan a participat la cursul open de Expresivitate a Vorbirii și a avut amabilitatea de a acorda un testimonial video după absolvirea cursului.

Oana Claudia Iacob

Oana Claudia Iacob a avut amabilitatea să ne spună câteva impresii după team building-ul pe teme de comunicare prin teatru susținut în limba engleză.

Gilda Lazar

Gilda Lazar a avut amabilitatea de a ne da câteva impresii după un team building pe teme de comunicare prin teatru susținut în limba engleză.