Enter your keyword

NATURAL, AUTENTIC, EXPRESIV

Vom reveni cu date

Vorbește în așa fel încât ideile să le rămână în minte și tu, în suflet! – Alexandru Agarici

Dorința de naturalețe și autenticitate sunt printre primele motive pentru care este studiată expresivitatea vorbirii.

Dacă există pe lista ta neagră și frica de a vorbi în public, înscrierea într-un astfel de training este cea mai bună decizie pe care o poți lua.

Expresivitatea Vorbirii este o tehnică pe care te invit să o parcurgem împreună.

Structură și costuri

Modul de 2 zile, program 9-17, în două sâmbete succesive

Prețul cursului este de 250 €

Înscrie-te acum pentru a beneficia de discount la viitoarele cursuri.

Participanții la cursurile ”NATURAL, AUTENTIC, EXPRESIV”, beneficiază de O EVALUARE GRATUITĂ

Inscrie-te aici

Vrei mai multe detalii?

Cursul comun are obiective clare și imediate. Identificarea obiectivelor, valorilor și clarificarea conceptelor au un efect masiv imediat în calitatea comunicării.

Primele conceptele clarificate sunt naturalețea, autenticitatea și expresivitatea. Vom vedea ce sunt, cât sunt de importante și cum ne raportăm la ele.

Marea majoritate a cursanților pleacă cu o mentalitate profund schimbată, cu idei clare legate de obiectivele fundamentale ale comunicării, cu o încredere sporită în propriile abilități și deprinderi legate de comunicare și nu numai.

În cursul ”Natural, autentic, expresiv” vei învăța următoarele tehnici folosite folosite în comunicare:

  • Respirația – cu ajutorul ei controlăm fluxul de aer, indirect vocea, și, nu vă mirați prea tare, energia. Respirația este rezervorul cu resurse al expresivității. O vei înțelege, și vei primi exercițiile necesare pentru a o controla.
  • Vocea – vei înțelege cum funcționează și cât de importantă este procesul de comunicare directă, vei primi exerciții prin care o vei antrena și dezvolta.
  • Dicția – prin studiul dicției vei îmbunătăți claritatea vorbirii. Metoda de studiu este simplă, imediat aplicabilă și totuși surprinzătoare prin puterea ei de ameliorare stilistică.
  • Semantica – cu ajutorul ei pui în evidență informațiile conturând intenția în logica discursivă.
  • Nonverbalul – studiul de nonverbal este unul extrem de simplu și imediat aplicabil. Acest capitol include gestica, mimica, postura și mișcarea.
  • Paraverbalul – conturează mesajele transmise cu ajutorul intențiilor din fonare. Paraverbalul nu include mesajul verbal, ci intențiile de natură emoțională transmise în timpul vorbirii.

Toate aceste tehnici vor fi asimilate în bagajul de reflexe. În momentul vorbirii trebuie să fim atenți la povestea de transmis și informațiile incluse în ea, la mesajele sau reacțiile venite dinspre public/interlocutor, și nu la controlul tehnicilor descrise mai sus. Ele vor acționa din reflexul creat prin studiu.

La finalul acestui curs de două zile veți ști mult mai bine ce aveți de făcut în timpul comunicării iar pentru a vă continua perfecționarea, veți avea o direcție clară de antrenament și un bagaj substanțial de exerciții pentru toate tehnicile dorite.

Absolvenții acestui curs nu vor fi abandonați. Ei se vor putea integra în comunitatea celor ce aplică metoda Expresivității Vorbirii. Astfel vor putea cere oricând feedback pentru evoluția ulterioară și vor putea relua cursul la costuri minime.

Cursul nostru este începutul unui drum, pe care fiecare merge, aleargă sau se oprește, dacă așa consideră necesar.

Veți fi ”mai buni” după acest curs? Cu siguranță. Cât de buni, cât timp vă dura efectul? Cât de buni puteți deveni prin studiu ulterior? Asta doar voi puteți decide.

Vă aștept cu drag!

semnatura negru
Inscrie-te acum!