fbpx

Manifesto

Bun venit în lumea ORATORIKA,

un curs de public speaking conceput pentru a te ajuta să-ți depășești fricile legate de public speaking și să te transformi într-un comunicator convingător și autentic. La ORATORIKA, te așteaptă o călătorie de 2 luni intense, plină de descoperiri și creștere personală, concepută special pentru tine, indiferent de nivelul de experiență în vorbirea în public.

Începem cu primele trei workshop-uri într-o sală de curs, un spațiu al empatiei și siguranței, unde vei păși în lumea public speaking-ului. Acum ne vom cunoaște, vom vorbi despre noi și ceea ce ne ține pe loc și vom aplica tehnicile învățate în platforma ORATORIKA.

Acum vom găsi un limbaj comun și vom semna un pact al echipei. Doar împreună, cu feedback sincer și empatic vom reuși să transformăm fricile în oportunități de dezvoltare. Nu îți promitem un drum ușor, ci unul eliberator.

Aceste trei sesiuni sunt urmate de patru sesiuni magice pe o scenă de teatru. Spun magice pentru că acum se întâmplă magia transformării. În drumul pregătirii pentru ultimul eveniment cu public se întâmplă multe AHA-uri și multe emoții transformatoare.

Întâlnirea cu numărul 8, evenimentul cu public, este oportunitatea ta de a-ți testa noile abilități, de a ”reînvia” pe scenă, cum spunem noi la ORATORIKA. Nu e o vorbă mare, ci un adevăr. Pur și simplu, membrii cohortei își spun cu bucurie, surprindere și emoție unii altora: „Am văzut cum ai înviat!”

Ceea ce face ORATORIKA cu adevărat specială este combinația dintre experiențele practice și suportul teoretic și practic constant oferit prin platforma noastră online. Vei avea acces la materiale teoretice, exerciții practice și feedback personalizat de la trainer, toate acestea fiind accesibile de acasă. Aceasta înseamnă că vei putea revizui și exersa materialele ori de câte ori simți nevoia, maximizând astfel timpul petrecut în workshop-urile săptămânale.

Platforma ORATORIKA nu înseamnă o comunicare rece cu un soft, ci intimitatea de care avem nevoie pentru a aborda cele mai mari frici ale noastre cu pași din ce în ce mai mari.

Prin metoda noastră de Expresivitate a Vorbirii, vei învăța nu doar tehnici esențiale de public speaking, respirație, voce, dicție, semantică, gestică, postură, story telling, atitudine, ci și cum să îți definești clar obiectivele și principiile. Acest nou mindset te va ajuta să-ți construiești un discurs și o identitate autentice și convingătoare.

Și nu uita, ORATORIKA este despre comunitate. În aceste două luni vei cunoaște oameni asemeni ție, frumoși și curajoși, vei construi relații care vor continua să crească chiar și după absolvire. Experiența ta în ORATORIKA durează atât cât vrei tu să dureze. Vei avea ocazia să asiști la cursurile viitoare și  să repeți experiența de a vorbi în public alături de noile cohorte, consolidându-ți abilitățile și reducând fricile, pe măsură ce progresezi.

În ORATORIKA, te susținem și te încurajăm pe tot parcursul călătoriei tale. Vino să descoperi cât de mult poți crește și să-ți depășești limitele. Te așteptăm să faci acest pas uriaș împreună cu noi.

Orarul cursului

Toate întâlnirile ORATORIKA IARNA 2024 au loc de la ora 10.00 la 13.00 în zilele de sâmbătă.

Primele 3 workshop-uri au loc în sală de curs în zilele de:

20, 27 ianuarie și 3 februarie

4 workshop-uri în teatru în zilele de:

10, 17, 24 februarie și 2 martie.

Evenimentul cu public are loc la teatru în data de:

9 martie.

Worhshop-urile în sală au loc la Commons Accel.

Strada Halelor 5, București 030167

Workshop-urile în teatru au loc la teatrul Apropo.

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 8, București 077190

Cost pentru:

  • 7 workshop-uri + 1 eveniment cu public                                               – 700 €
  • platforma online ORATORIKA                                                                    – 0 €
  • feedback zilnic online prin platformă                                                         – 0 €
  • întâlniri suplimentare la cerere (în limita timpului disponibil)            – 0 €
  • materiale foto/video (needitate) + videoclip de la evenimentul final  – 0 €

Total                                                  – 700 € TVA 0%