fbpx
Sesiuni individuale EXPRESIVITATEA VORBIRII

Considerații generale

Sesiunile individuale sunt forma premium de studiu

Studiu individual

Sesiunile individuale oferă intimitate, timp și personalizare.

Studiul începe cu o analiză a comunicării cursantului pentru a înțelege mentalitatea, adică credințele, valorile, obiectivele și modul în care definește conceptele folosite în public speaking. Se continuă cu un plan de coaching și lucru la proiecte concrete de discurs sau prezentare.

Antrenamentul zilnic prin PLATFORMA MOBILE ORATORIKA

Sesiunile zilnice de antrenament cu feedback prin intermediul platformei online ORATORIKA grăbesc implementarea corectă a noilor tehnici și cresc timpul dedicat efectiv repetițiilor de discurs din întâlnirile fizice.

Predarea și explicarea exercițiilor se face prin aplicația de mobil în ritmul fiecăruia și poate fi astfel reascultată de câte ori este nevoie, de exemplu în timpii morți inevitabili din deplasarea în trafic.

Studiul individual îmbină particularizat partea teoretică și practică pentru cele mai rapide, durabile și autentice rezultate. Antrenamentul este aplicat în situații reale de discurs sau alte forme de comunicare.

Studiul pune presiune pe schimbarea reflexelor în dublu sens, dinspre mental spre expresie și dinspre expresie spre mental, pentru o comunicare eficientă dată de credibilitate, claritate, coerență și concizie.

Personalizarea cursului

Modul în care se desfășoară cursul permite identificarea motivelor ce determină probleme în comunicare și a soluțiilor pentru a le corecta.

Timp scurt de studiu

Pentru că se bucură de întreaga atenție a trainerului, cursantul ajunge repede la rezultate.

Aceste rezultate sunt vizibile și rapide, însă implementarea lor cere un timp de studiu individual ce are ca scop înlocuirea unui reflex nefolositor cu altul folositor.

Acest timp de tranziție poate fi scurtat, însă nu dispare cu totul pentru că depinde de capacitatea individuală de asimilare de reflexe noi.

Tehnici mai eficiente

Există un set de tehnicice sunt mult mai eficiente în studiul individual.

Impostația, sau studiul vocii, dicția sau storytelling-ul sunt tehnici complexe ce nu au același traseu de la un om la altul.

Studiul individual le face mult mai eficiente. Se scurtează și timpul dar și rezultatele sunt mult mai bune.