fbpx
Sesiuni individuale EXPRESIVITATEA VORBIRII

Considerații generale

Sesiunile individuale sunt forma premium de studiu

Studiul individual îmi dă posibilitatea să aflu în intimitate acele lucruri pe care de față cu alți colegi cursantul nu le-ar fi spus.

Cursantul beneficiază de 100% din atenția mea pe tot timpul sesiunii, ceea ce , evident, într-un workshop nu se întâmplă. Asta nu înseamnă că workshopurile nu au și ele avantajele lor față de această formă de studiu.

Studiul începe cu o analiză a comunicării cursantului și o discuție în care să îi înțeleg mentalitatea, adică credințele, valorile, obiectivele și modul în care definește conceptele folosite în public speaking.

Seria de sesiuni individuale conțin predarea tehnicilor, verificarea constantă a exercițiilor, discuții și explicații atunci când este nevoie.

Ca o particularitate a acestui curs, întâlnirilor săptămânale li se adaugă sesiunile zilnice de feedback pe care cursantul le primește la exercițiile video pe care le trimite.

Studiul are o componentă importantă aplicată și se bazează pe aplicarea tehncilor învățate în situații reale de discurs sau alte forme de comunicare.

Studiul individual de Expresivitate a Vorbirii este intens. Antrenamentul se desfășoară pe multiple planuri, fizic și mental. Cursantul pune presiune pe modificarea reflexelor ce compun comunicarea, oar acest lucru presupune deseori ieșirea din zona de confort.

Personalizarea cursului

Modul în care se desfășoară cursul permite identificarea motivelor ce determină probleme în comunicare și a soluțiilor pentru a le corecta.

Timp scurt de studiu

Pentru că se bucură de întreaga atenție a trainerului, cursantul ajunge repede la rezultate.

Aceste rezultate sunt vizibile și rapide, însă implementarea lor cere un timp de studiu individual ce are ca scop înlocuirea unui reflex nefolositor cu altul folositor.

Acest timp de tranziție poate fi scurtat, însă nu dispare cu totul pentru că depinde de capacitatea individuală de asimilare de reflexe noi.

Tehnici mai eficiente

Există un set de tehnicice sunt mult mai eficiente în studiul individual.

Impostația, sau studiul vocii, dicția sau storytelling-ul sunt tehnici complexe ce nu au același traseu de la un om la altul.

Studiul individual le face mult mai eficiente. Se scurtează și timpul dar și rezultatele sunt mult mai bune.